Selskapet kjøper Deep Water Solutions AS for ytterligere å styrke tilbudet av miljøvennlige løsninger innenfor offshore lasthåndtering.,MacGregor, en del av Cargotec, har kjøpt opp det privateide norske selskapet Deep Water Solutions AS som har spesialisert seg på løfteapplikasjoner som utnytter elektrisk multidrive-teknologi.

– Kundenes krav til miljøvennlige løsninger øker innenfor offshore lasthåndtering, som for eksempel subsea-kraner, systemer for modulhåndtering og LARS (utsetting og opphenting). Ved å inkludere Deep Water Solutions i MacGregor-familien utvider og styrker vi vår kunnskap om elektrisk multidrive-teknologi, slik at vi enda bedre kan betjene og støtte kundene våre, sier Tom Harald Svennevig, direktør for MacGregors offshore lasthåndtering.

– Eierne og operatørene er ute etter fartøy utformet for å kunne operere verden over, og som innfrir kravene til «ren design» og «Green Passport». «Clean Design» forutsetter minimal bruk av drivstoff og en målsetting om nullutslipp. Dermed blir elektrisk multidrive-teknologi et foretrukket valg, avslutter Svennevig.

Forrige artikkelKontraktstildeling og utøvelse av opsjon
Neste artikkelSkal se på nei til kull, olje og gass

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR