Marin-Innovasjon, med base i Bergen, ble i går tildelt prisen som «Subsea Upcoming Company of the Year 2009» av NCE Subsea.

PRISVINNERE: Fra venstre: Trond Olsen, daglig
leder i NCE Subsea, Geir Lasse Kaldestad, daglig
leder i Marin-Innovasjon, øystein Bredholt fra
Sparebanken Vest og Arne B. Riple, styreleder
NCE Subsea. (Foto: NCE SUBSEA)

Det er første gang prisen deles ut, og den ble delt ut i forbindelse med generalforsamlingen til NCE Subsea.

Marin-Innovasjon ble etablert i januar 2005, og spesialiserer seg på datalogging og styringssystemer i sanntid. Selskapet jobber også med elektronikkdesign. Selskapet har blant annet en rammekontrakt på ingeniørtjenester knyttet til elektro og software med FMC Technologies. Selskapet har klart seg godt gjennom finanskrisen, og doblet omsetningen og resultatet fra 2008 til 2009. I 2009 fikk selskapet også sin Achilles-ertifisering.

– Marin-Innovasjon har etablert et ung og svært inspirert miljø av ingeniører, alle med bachelor- eller mastergrader innen elektronikk eller kybernetikk. Selskapet har i dag 9 ansatte, hvor en er ansatt på Oslo-kontoret som åpnet 1. april i år. I løpet av de neste to årene planlegger Marin-Innovasjon planer om å utvide staben til cirka 15 ansatte, skriver NCE Subsea i en pressemelding.

Prisen selskapet har fått av NCe Subsea består av retten til å bruke «Subsea Upcoming Company of the Year»-tittelen i egen markedsføring, omtale, et kunstverk, et diplom og 80.000 kroner som kan brukes til et utviklingsformål i bedriften.

– Marin Innovasjon er evaluert av juryen for deres prestasjoner i de følgende kategorier av kriterier: CONNECT Springbrett, Pre-springbrett eller alternativ prosess, økonomi, teknologi og tjenester, marked og konkurranse, HMS og påvirkning på samfunnet, skriver NCE Subsea.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR