– Har vært unik, både profesjonelt og menneskelig.

Kongens fortjenestemedalje er tildelt May Lisbeth Thorsson (May-Lis), leder av NPFs regionkontor i Stavanger og konferansesjef for ONS i mer enn tyve år.

Medaljen er gitt som en anerkjennelse av Thorssons omfattende personlige og faglige bidrag til at konferansen og ONS er blitt en av verdens ledende møteplasser for den internasjonale energisektoren.

– Jeg er både overrasket og beæret over å bli tildelt en slik utmerkelse. Samtidig setter jeg stor pris på at sentrale personer i bransjen verdsetter arbeidet mitt så høyt at de har innstilt meg til Kongens fortjenestemedalje, sier May-Lis Thorsson.

May-Lis Thorsson ble innstil til medaljen for sitt bidrag til at ONS-konferansen har fått anerkjennelse, støtte og legitimitet i næringen og forvaltingen både nasjonalt og internasjonalt. Hun har således vært med på å utvikle og vedlikehold et stort, faglig internasjonalt nettverk, som ONS vil nyte godt av i årene framover.

– May-Lis Thorssons innsats har vært helt unik, både profesjonelt og menneskelig. Hennes arbeid for ONS-konferansen har vært mer en livsstil enn en jobb for henne. Vi er stolte av å ha en så dedikert medarbeider med oss, forteller daglig leder i NPF, Gro Mjellem.

Mange av Thorssons støttespillere og samhandlingspartnere både i ONS-ledelsen, blant ledere og medlemmer av programkomiteer har stilt seg bak NPFs søknad om en kongelig påskjønnelse for May-Lis’ innsats.

– May-Lis har nå sluttet som ONS konferansesjef og den kongelige påskjønnelsen er således en helt spesiell anerkjennelse som avslutningen på hennes mangeårige engasjement. Mange av May-Lis’ støttespillere og samhandlingspartnere både i ONS-ledelsen, blant ledere og medlemmer av programkomiteer over en tjueårsperiode har stilt seg bak NPFs søknad om en kongelig påskjønnelse for May-Lis sin unike, profesjonelle og personlige innsats for ONS gjennom dens over tjueårige historie, skriver Norsk Petroleumsforening i en melding.

Medaljen vil formelt overrekkes av Stavanger-ordfører Christine Sagen Helgø ved et eget arrangement i Stavanger den 14. januar 2014.

Forrige artikkelSlik er livet på plattform
Neste artikkelViktig beslutning denne vinteren

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR