Statoil ASA har tildelt MDE Alliansen en rammekontrakt for levering av konsulenter innen multiteknisk og prosjektadministrasjon.

Avtalen gjelder fra 01. juni 2016 til 31. mai 2020, med 2 x 2 års opsjoner.

Rammeavtalen er tildelt MDE på vegne av en allianse med 10 alliansepartnere: Add Energy, AirSwift, Combitech, IngeniørCompagniet, Genesis Oil and Gas, Multiconsult, Necon, OSM og Turner and Townsend.

I tillegg har MDE Alliansen inngått samarbeid med en rekke spesialist selskaper innenfor ulike fagområder. MDE Alliansen har både norsk og global tilstedeværelse, og en faglig bredde som kompletterer Statoils behov.

– Vi setter stor pris på tilliten Statoil viser selskapene i MDE Alliansen, og kontraktstildelingen er med å sikre våre ansatte forutsigbarhet og stabilitet i et utfordrende marked, sier Svein M. Bjustveit, Konsernsjef i MDE Group og leder av MDE Alliansen.

– Avtalen er en anerkjennelse av de dyktige konsulentene som arbeider hos oss og våre alliansepartnere, og vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med Statoil, sier Kåre W. Dreyer, leder for forretningsutvikling i MDE og anvarlig for Statoil kontrakten i MDE Alliansen.

Forrige artikkelIKM Consultants tildelt kontrakt av Statoil
Neste artikkelDof forlenger i Argentina

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR