TGS med ny multi-WAZ 3D-prosjekt i Mexicogolfen.,TGS utvider sin Constitution group av WAZ 3D-prosjekter med oppstart av Decleration-undersøkelsen.

Undersøkelsen vil dekke et areal på 6061 km2 (260 OCS-blokker) i Mississippi Canyon og Viosca Knoll-områdene i den sentrale Mexicogolfen, og samles inn rettvinklet til TGS’ underliggende Justice WAZ 3D-undersøkelse.

Dataene vil samles inn av CGG i én omgang.

Data vil bli behandlet som en frittstående volum og vil også bli integrert med TGS’ eksisterende Justice-data for å gi rettvinklet dekning over området. I tråd med TGS’ mandat til å gi teknisk lederskap gjennom sine datatilbud, vil dataene bli behandlet ved hjelp av den nyeste TGS bildeteknologi.

– Oppstart av denne undersøkelsen markerer en milepæl i nye, lange datainnsamlinger for TGS, og representerer de første data ervervet vinkelrett og dekker kritt-sokkelregionen, sier Rod Starr, SVP for den vestlige halvkule i TGS.

– M-Waz data vil gi betydelig innsikt i potensielle østlige sedimentkilder for sand-reservoar, og vil hjelpe industrien å forberede den kommende sentrale Mexicogolfens lisensomsetning.

Innsamlingen vil starte i oktober 2014 og benytte fem skip fra CGG-flåten. Foreløpige data vil være tilgjengelige for industrien ved begynnelsen av 2015 i forkant av OCS lisenssalg 235.

Prosjektet er støttet av industrien.

Forrige artikkelHar spuddet Storm
Neste artikkelNy avtale sikrer oljevernopplæring i mørket

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR