Frode Losnedal forlater Ross Offshore, og selskapet ansetter Jørgen L. Jørgensen som konstituert CEO.,Frode Losnedal, tidligere CEO, forlater Ross Offshore for å bli med i et oljeselskap med fokus senfase, inkludert haleproduksjon og optimal nedstengning av felt. Dette selskapet er støttet av HitecVision VII L.P.

– Ross Offshore vil takke Frode Losnedal for hans engasjement og sterke bidrag til utviklingen av selskapet, og samtidig ønsker vi ham og hans nye arbeidsgiver velkommen som en viktig nykommer for offshore næringen og Ross Offshore, sier Christian Brinch, styreformann i Ross Offshore AS.

Jørgen L. Jørgensen har arbeidet i forskjellige roller for Ross Offshore siden høsten 2006, den siste tiden som leder av Ross Subsurface.

Ross Offshore er i dag en ledende leverandør innen well management, marine og logistikk, ned-i-hulls-tjenester, subsea, brønnintervensjon og konsulenttjenester til oppstrøms gass- og oljeselskaper på norsk sokkel.

Ross Offshores tjenester dekker alle behov innen livsløpet til et gass-/oljefelt fra tidligfase G&G vurderinger til permanent plugging av brønner. Selskapet har i dag mer enn 260 ansatte og konsulenter, og har kontorer i Stavanger, Bergen, Sandefjord og København.

Forrige artikkelNy sjef i TESS Rogaland
Neste artikkelIvar Aasen-kontrakt til Beerenberg-datter

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR