Maritime Industrial Services Group (MIS) har mottatt aksept fra MENAdrill Investment Company for den nybygde oppjekkbare riggen «MENAdrill I». Siste betaling på 104 millioner kroner er også inne på konto.

Riggen er en Freide and Goldman Super M2 design, med kapasitet på å bore på opptil 90 meters havdyp. Dette er den første riggen MIS leverer til MENAdrill, som har ytterligere en rigg under bygging hos MIS Group.

– Da MIS begynte på nybyggprogrammet sitt for tre år siden, var målet å vise at Midtøsten var et alternativt og fullverdig senter for bygging av offshore borerigger, sier Kevin Hudson, daglig leder i MIS, i en børsmelding.

– Med leveranse av fire rigger har MIS fått vist at det stemmer. Dette gir ikke bare MIS selvtilliten til å se etter flere riggkonstruksjonsmuligheter, men også mulighet for å styre erfaringen vår inn mot nybygg beregnet på ny energi. Dette, kombinert med vår strategi om å utvikle den delen av virksomheten vår som har med ingeniørtjenester, fremskaffelse og konstruksjon, styrker videre MIS’ unike posisjon i denne sektoren, legger Hudson til.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR