Ranaselskapet MOMEK Group og Grenland Group vil videreutvikle det Harstadbaserte ingeniørselskapet Grenland Arctic.

Av: Torstein Schjølberg

Det nye navnet på selskapet blir Momek Engineering AS. Samtidig overtar MOMEK Group 70 prosent av aksjene i Grenland Arctic.

– MOMEK Group og Grenland Group er den perfekte match for leveranser til oljeindustrien i nord. Gjennom selskapet Momek Engineering AS blir vi en solid aktør i Nord-Norge, sier Hallgeir Skogen, gründer og majoritetseier i Grenland Group i en melding.

Ingeniørselskap Grenland Arctic ble etablert i 2006. Selskapet har 20 medarbeidere, og har sin hovedvirksomhet innenfor petroleumssektoren.

MOMEK Group er et industrikonsern i Mo i Rana bestående av 14 datterselskaper, med ca 200 ansatte og en omsetning på 250 millioner kroner.

– Dette vil utvide MOMEK Groups markedsmuligheter, og gi våre kunder et bredere tilbud av produkter og tjenester, sier konsernsjef i MOMEK Group, Wiggo Dalmo.
– Vi ønsker et utstrakt samarbeid med Grenland Group, der begge selskaper kan dra nytte av hverandres kompetanse og markedskontakter.

Forrige artikkelNorge ble ikke orientert om Sellafield-utslipp
Neste artikkelSjtokman åpner landsbyen Teriberka

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR