Christian Nerland er tilbake i selskapet 16 år etter han første gang jobbet i Multiconsult, og overtar som avdelingsdirektør for Industri, olje og gass.

Han vil lede en enhet med over 100 medarbeidere med bakgrunn fra struktur, elektro, mekanisk og industrirådgivning. Nerland tiltrer stillingen i løpet av første kvartal 2016.

Nerland kommer fra stillingen som administrerende direktør for Axess hvor han de siste årene har ledet oppbygging av kontorer i Houston, USA og St. Johns, Canada. Han har utstrakt internasjonal erfaring fra blant annet DNV GL og han har jobbet i Sør-Korea og Nederland i en årrekke. Han startet sin karriere i Noteby, som etter hvert ble del av Multiconsult.

– 16 år etter at jeg første gang jobbet i Multiconsult er det imponerende å se hvilken utvikling selskapet har vært gjennom, og jeg er veldig motivert for å bidra til den videre veksten for konsernet, både nasjonalt og internasjonalt, sier Nerland.

Nerland er utdannet Sivilingeniør innen Konstruksjonsteknikk fra NTNU (1996) og har en MBA i strategi fra NHH (2005).

– Jeg er veldig fornøyd med å få en så sterk kandidat med i lederteamet som nå skal videreføre vår sterke posisjon innen IOG, sier Grethe Bergly, konserndirektør Region Østlandet.

Per Horn som er nåværende direktør for Industri, Olje og Gass, vil etter eget ønske gå over til andre oppgaver og vil fortsette å jobbe i Multiconsult.

Les også: Fra Aker Solutions til Multiconsult

Forrige artikkelLeteuken – Uke 47, 2015
Neste artikkelRidge årets Gaselle i Rogaland

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR