Politiet har frigitt navnene på åtte av de som omkom i helikopterulykken ved Turøy utenfor Bergen fredag.

Navnene på de omkomne blir frigitt i samråd med de pårørende. De resterende familiene har ikke gitt samtykke til offentliggjøring på nåværende tidspunkt. Det melder NTB.

Følgende personer omkom i helikopterulykken: Arild Fossedal (Bergen), Ole Magnar Kvamme (Bergen – født 1955 og ansatt i Statoil), Otto Mikal Vasstveit (Strand), Behnam Ahmadi (Sandnes), Kjetil Wathne (Bergen), Odd Geir Turøy (Øygarden), Iain Andrew William Stuart (Storbritannia) og Michele Vimercati (44) italiener bosatt i Bergen ansatt i CHC.

Fra før er det kjent at tolv menn og en kvinne i alderen 32 til 60 år omkom i helikopterulykken. Av de 13 om bord var 11 nordmenn, 1 brite og 1 italiener. To av de omkomne var piloter i helikopterselskapet CHC.

Oljearbeiderne var ansatt i seks forskjellige selskaper: Statoil, Halliburton, Aker Solutions, Schlumberger, Welltec og Karsten Moholt.

Fem av dem var bosatt i Bergen. Fire var fra andre steder i Hordaland: Tysnes, Os, Sund og Øygarden. Tre var fra Stavanger, Sandnes og Jørpeland i Rogaland. Briten var bosatt i Storbritannia.

Helikopteret var på vei fra Gullfaks B, som drives av Statoil, da det styrtet.

Les også: Helikopter fra Gullfaks har styrtet

Tragedien vil mandag 2. mai bli markert med flagging på halv stang hele dagen og ett minutts stillhet ved alle Statoils kontorer over hele verden klokken 13.00 CET.

Forrige artikkelMarkering for omkomne etter helikopterstyrten
Neste artikkelHalliburton/Baker Hughes fusjonen avlyses

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR