Skal levere tekniske konsulenter.,

Ingeniør- og konsulentselskapet Necon har inngått en langsiktig og løpende rammeavtale på leveranse av tekniske konsulenter til Siemens AS.

– Necon AS har gjennom flere år hatt et tett og godt samarbeid med Siemens i flere prosjekter og vi er nå enige om en rammeavtale som skal videreutvikle samarbeidet ytterligere, skriver selskapet i en pressemelding.

I 2013 inngikk Necon flere langsiktige samarbeidsavtaler og rammeavtaler med andre aktører i bransjen, blant annet Statoil.

– Necon skal levere teknisk kompetanse til Siemens’ prosjekter i tiden som kommer. Vi gleder oss over at kundene oppfatter oss som attraktive og vi skal gjøre vårt beste for å bidra med den riktige kompetansen som styrker Siemens sin projektleveranse. Avtalen er spennende og vil skape mange nye muligheter framover, sier administrerende direktør i Necon, Lars Børve.

– Vi har ambisjon om å være den mest attraktive arbeidsgiveren i ingeniørbransjen. Derfor er det særdeles viktig at vi jobber med de mest anerkjente selskapene og i de mest attraktive prosjektene, sier Børve i pressemeldingen.