Den mulige nedjusteringen av Norvarg har trolig påvirket selskapets resultat for andre kvartal.

Boring av avgrensningsbrønn på Norvargfunnet ble fullført i kvartalet og det ble påvist et tykt gassintervall i Kobbe-formasjonen med varierende reservoarkvalitet, mer sand og bedre porøsitet enn i brønn 7225/3-1.

Gjennomførte produksjonstester ga ikke entydige svar, og partnerskapet vil nå tolke all innsamlet data og vurdere volumestimat og potensielle utbyggingsmuligheter, skriver selskapet i en melding.

– I det videre arbeidet med å analysere Norvarg vil de omkringliggende områdene bli trukket inn. Bevegelig gass som nå er påvist i nivåer dypere enn i letebrønnen, medfører at de omkringliggende områdene vil kunne påvirke det totale volumestimatet for Norvarg, sier administrerende direktør i North Energy, Erik Karlstrøm.

North Energy melder om et resultat etter skatt på minus 32,4 millioner kroner i andre kvartal, mot minus 54,4 millioner kroner i samme periode året før.

Forrige artikkelSvale Nord er spuddet
Neste artikkelHar spuddet Johan Sverdrup-avgrensning

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR