Produsent av fortrengerpumper, Netzsch Pumpen & Systeme GmbH, har nylig signert en forhandleravtale med familieselskapet Fuglesangs AS.

Pumpene er meget relevante for å få ned kostnaden på IOR, og dette er en viktig milepæl for begge selskaper, ifølge Fuglesangs.

– Vi overhaler alle pumpemerker og vet at Netzsch har systemer som lever lengre, samt tar 30-50 prosent mindre tid å vedlikeholde enn tilsvarende pumper, sier leder for salg og markedsavdelingen i Fuglesangs, Tom Arne Bergmann.

– Vi gleder oss til å fortelle markedet om dette, sier Bergmann.

Fuglesangs blir 100 år i 2016, og har jobbet med utvikling, salg og service av pumpesystemer i mer enn 30 år. Virksomheten flyttet i sommer tre verksteder og hovedkontor til nyoppussede lokaler på Alnabru i Oslo.

(Foto: Netzsch)
(Foto: Netzsch)

Netzsch er en leder i markedet for eksenter-skruepumper, markedsført under navnet NEMO i mer enn 60 år. Selskapet tilbyr også et spekter andre fortrengerpumper.

Netzsch er basert i Bavaria i Tyskland, og har rundt 2000 ansatte fordelt på fem produksjonssteder og 30 salgsselskap rundt om i verden. Selskapet har en samlet produksjon på over 50.000 pumper per år.

Forrige artikkelIsland Offshore legger «Island Spirit» i vinteropplag
Neste artikkelMaersk og «Leiv Eiriksson» forlater Tvillingen Sør

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR