Skal velge styre og styreleder 27. oktober.,Norwegian Energy Comepany ASA (Noreco) skal holde ekstraordinær generalforsamling 27. oktober i selskapets lokaler i Stavanger.

Det skal velges styre og styreleder. Styret utnevnte i møte 2. oktober 2014 styremedlem Hilde Drønen som fungerende styreleder etter at både styreleder i selskapet, Morten Garman, og styremedlemmet Erik Henriksen, trakk seg med umiddelbar virkning.

Selskapet fikk 1. oktober nye opplysningene om en forlenget nedstenging av Huntington -feltet, som skaper usikkerhet om selskapet vil kunne oppfylle sine finansielle forpliktelser og betingelser i låneavtalene mot slutten av året.

Les mer: Noreco sliter

Sist Huntington var stengt var fra 31. juli til 26. august på grunn av planlagt vedlikeholdsarbeid. Men da ordinær produksjon på feltet skulle gjenopptas, oppstod det tekniske problemer med en lavtrykks gasskompressor om bord og produksjonen måtte begrenses. Det var nødvendig å skifte ut utstyr om bord på plattformen for at det skulle være mulig å oppnå maks produksjon, noe som førte til ytterligere nedstengt produksjon.

Les også: Huntington stengt igjen

Ikke før 4. september var utskiftning av utstyr ombord på Huntington-plattformen fullført, og feltet kom tilbake i produksjon.

Forrige artikkelSkreifiske på sitt beste
Neste artikkelLien på energiministermøte i Milano

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR