NorSea AS har inngått en avtale med Total E&P Norge om levering av basetjenester i forbindelse med Martin Linge-utbyggingen og selskapets leteaktivitet.,Kontrakten har en verdi på om lag 400 millioner kroner.

NorSea skal gjennom kontrakten, som har en varighet på åtte år + åtte årlige opsjoner, levere basetjenester i forbindelse med prosjektutvikling og operasjon av Martin Linge-feltet, samt til generell letevirksomhet operert av Total.

– Tildelingen av kontrakten er av stor betydning for oss og vi ser fram til et godt samarbeid, sier Rune Veenstra, administrerende direktør i NorSea.

– I forbindelse med kontrakten starter vi allerede neste år byggingen av et nytt skreddersydd terminalbygg for å imøtekomme Totals behov.

Martin Linge-kontrakten omfatter blant annet forsyningsbasetjenester som lasting og lossing, interntransport, lagerbygg, uteareal for lagring, personell og trucker samt installering og drifting av RFID (Radio Frekvens Identifikasjon) teknologi i forbindelse med sporing av kritisk bore- og driftsutstyr.

I avtalen ligger også tilleggsopsjoner på blant annet levering av marin gassolje (MGO) og flytende naturgass (LNG) samt bruk av andre baser i NorSea Group-systemet. Gruppen opererer, gjennom sine eierinteresser, ni forsyningsbaser langs norskekysten.

Kontrakten har oppstart 1. juli 2013.

Forrige artikkelAker Solutions med stigerørskontrakt
Neste artikkelDolphin med flere Nordsjø-kontrakter

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR