Skifter navn til Kvenna EMT AS

Ny kapital fra Novela Teknologi og medinvestorer vil sikre videre drift for selskapet. Bandak Engineering er leverandør av produkter og tjenester til kunder innenfor marine-, offshore- og subsea-markedene. Som følge av oppkjøpet skifter selskapet navn til Kvenna EMT AS.

Les også: Bandak Group konkurs

Bandak Engineering AS, tidligere Liaaen Teknologi AS, var inntil nylig en del av industrikonsernet Bandak Group. Etter konkursen av morselskapet Bandak Group AS i juni måned, er Bandak Engineering AS blitt driftet videre av DNB Bank ASA i påvente av å få på plass nye eiere til selskapet.
Selskapet har i overkant av 40 ansatte og hadde en omsetning på NOK 83 millioner i 2015.

-Det er spennende med nye og motiverte lokale eiere som ønsker å by på sin kompetanse og sitt nettverk. Jeg er sikker på at vi sammen med Novela Teknologi vil videreutvikle selskapet positivt i årene som kommer. Vår største verdi i selskapet er våre ansatte, som har et fantastisk renommé i markedet. Dette blir starten på en ny epoke med store muligheter fremover sammen med Novela Teknologi, sier Erik Rongved, fungerende administrerende direktør i Bandak Engineering.

-Vi har hatt en tett dialog med ledelsen i Bandak Engineering gjennom sommeren og er imponert over kvaliteten og kompetansen selskapet besitter. Selskapet har en lang historikk og en sterk markedsposisjon lokalt, nasjonalt og internasjonalt for sine produkter og tjenester mot ledende aktører innen marine, offshore og subsea. Vi er stolte over å bidra til at selskapet igjen får et lokalt eierskap og at vi får muligheten til å videreutvikle og posisjonere selskapet for videre vekst sammen med de ansatte, sier Lasse V. Kjønstad, ansvarlig for investeringer i Novela AS.

Om Novela Teknologi AS: Novela Teknologi AS er et nyetablert selskap eid av Novela AS og medinvestorer. Novela AS er et Ålesundsbasert investeringsselskap med en strategi om å investere i selskaper på Nordvestlandet. 

Nyhetsbrev fra Petro.no

Forrige artikkel145 kan miste jobben i Simex som følge av konkurs
Neste artikkelØkning i antall rigger i arbeid i USA

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR