Competentia har ansatt Geir Egil Olsen som administrerende direktør i konsernet.,Han tiltrer stillingen 22. september i år.

Olsen (49) er utdannet ved UIS i Stavanger innen elektroteknikk, økonomi og petroleumsteknologi. Han har hatt en internasjonal karriere innen olje-og gassnæringen, hovedsakelig hos Schlumberger. Her jobbet han med operasjon, salg og har hatt diverse lederroller i Skandinavia, Storbritannia og Midtøsten.

– Vi er glade for å ha Geir ombord nå som vi går inn i vår neste vekstfase i selskapet. Det nylige oppkjøpet av Argonauta i USA og etableringen av selskapet i Canada er et ytterligere steg i vår strategi om å bygge et nettverk for å støtte de internasjonale olje-og gassoperatørene i gjennomføringen av sine prosjekter globalt. Denne strategien fører til at vi får kapasitet for videre organisk vekst og vekst gjennom oppkjøp, sier styreformann i Competentia, John Smith.

Geir vil få ansvaret med å lede utviklingen av denne strategien, og vi vil ha særlig fokus på å konsolidere og øke vår virksomhet i Norge, Storbritannia samt å realisere potensialet av relasjonene bygget av Argonauta med USA-baserte internasjonale oljeselskap.

– Competentia har vært i sterk vekst de siste årene, og jeg kunne ikke vært mer beæret over å ha blitt ansatt for å lede konsernet, sier Olsen, som er bosatt i Stavanger sammen med sin familie.

– Competentia har ubegrensede muligheter foran seg, men vi må beholde fokus og fortsette å levere slik at våre kunder er fornøyde.

Competentia, en tidligere vinner av Ernst & Young Entrepreneur of the Year Award, ble etablert i 1998. Etter et eierskifte i 2006 har selskapet vokst til å bli en stor global leverandør av erfarne prosjektledere og ingeniørpersonell med en omsetning på over NOK 1,2 milliarder i 2013. Selskapets tjenester er i hovedsak ment for de ledende olje-og gasselskaper i Europa, Afrika, Amerika og Asia, gjennom Competentia´s forretningsenheter i Australia, Kina, Japan, Korea, Norge, Singapore, Trinidad, USA og Storbritannia.

Forrige artikkelIndustrien i krevende terreng
Neste artikkelProduksjonsstopp på Troll C

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR