Frode Støldal tar over ledelsen i Maritime Communications Partner (MCP) for å styrke selskapets posisjon som en global tilbyder av innovative maritime kommunikasjonsløsninger.,Støldal tar over etter selskapets grunnlegger, Knut Fjellheim, som har sittet med ansvaret i en overgangsperiode og går tilbake til sin stilling som COO/CTO.

MCPs nye administrerende direktør har fartstid fra mange ledende roller i Telenor-konsernet. Han har de tre siste årene vært teknologidirektør (CTO) i Telenor Norge, ansvarlig for blant annet planlegging, utrulling og drift av 4G-nettet. Tidligere har Støldal vært teknologiansvarlig i Telenor Asia, CIO i datterselskapet Grameenphone, prosjektleder for enkelte globale prosjekter, ansvarlig for CRM, og seniorrådgiver. Før Telenor jobbet han i Infostream og PWC Consulting. Støldal er siviløkonom fra Handelshøyskolen i Bergen, har en Master i Technology Management fra NTNU og har også studert ved MIT, Harvard og Warzaw School of Economics.

– MCP er i vekst og har mange innovative verdiøkende tjenester som er interessante for kunder innen cruise-, ferge- og offshoremarkedet. Dette markedet står foran en omfattende endring der kundene forventer tjenester som ikke står tilbake for hva man er vant til på land, og det er en fantastisk mulighet for meg å ta over et selskap som kan levere hele verdikjeden. MCP er unikt posisjonert i et område der det vil være stor etterspørsel etter kommunikasjonsplattformer i tråd med de vi allerede tilbyr, og de vi vil utvikle fremover, sier Støldal.

Maritime Communications Partner (MCP), er et heleid datterselskap i Telenor konsernet. Støldal tiltrer stillingen i MCP mandag 18. august.

Forrige artikkelFPSO Petrojarl Knarr
Neste artikkelValemon-dekket løftes på plass

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR