Petrolink har siden 2010 hatt en rammeavtale med Statoil for leveranse av personell til Statoils produksjonsplattformer på norsk sokkel. Avtalen gjelder driftspersonell innen områdene prosess, mekanisk, elektro, automasjon, laboratorier og logistikk. Den hadde opprinnelig en varighet på 3 år, med opsjon på ytterliggere 1 + 1 år, og nå er en opsjon utøvet.

– Vi er svært fornøyd med den tilliten Statoil viser oss med sin utøvelse av denne ekstraordinære opsjonen på enda ett år, med varighet til sommeren 2016, sier avdelingsleder Mette Solvik i Petrolink i en melding.

Petrolink leverer støtte til drift av plattformer, havbunnsanlegg og flytende produksjonsenheter til havs, olje- og gassterminaler på land, raffinerier og prosessanlegg inkludert LNG-terminaler, samt anlegg for kraftproduksjon og karbonfangst. I tillegg leverer de tjenester knyttet til konseptvalg, driftsforberedelser, driftsstøtte og beredskap. Kundene er først og fremst operatørselskaper og rettighetshavere i Norge og internasjonalt, og selskapet har kontorer i Stavanger, Bergen, Aberdeen, Doha og Kuala Lumpur.

Forrige artikkelFørste olje fra Oseberg Delta 2
Neste artikkel1 000 ansatte mister jobben i Archer

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR