Acona AS har ansatt Frederik Hvistendahl som ny administrerende direktør.,Hvistendahl overtar rollen fra 1.desember, og fram til da fungerer styreformann Ketil Lenning i stillingen.

-Vi er meget fornøyde med å ha fått Frederik Hvistendahl med på laget i Acona, uttaler Lenning i en melding fra selskapet.

– Med sin brede arbeidsbakgrunn både nasjonalt og internasjonalt, anser vi han som et meget et verdifullt tilskudd i Acona.

Hvistendahl er sivilingeniør fra NTNU med over 30 års variert erfaring fra olje- og gassindustrien og kommer fra rollen som administrerende direktør i Apply Sørco, hvor han har vært siden 2007.

Han begynte sin karriere i Schlumberger hvor han tilbragte 15 år i ledende stillinger både i Norge og i utlandet. Deretter fulgte stillingene som administrerende direktør i Hitec Drilling & Marine Systems og konsernsjef i Scandpower. Før han begynte som adm dir i Apply Sørco van han adm.dir i teknologiselskapet Quickflange. Han var også styreleder i samme selskap fram til selskapet nylig ble solgt.

Forrige artikkelNye standarder for arktiske operasjoner
Neste artikkelRigg fra Iran til bunns i Gulfen

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR