Jan T. Narvestad er utnevnt som ny administrerende direktør i Rosenberg WorleyParsons AS med umiddelbar effekt, etter at Kristin Færøvik har blitt sjef for Lundin Norway.,Lundin melder fredag morgen at tidligere CEO i Rosenberg WorleyParsons, Kristin Færøvik, er ansatt som administrerende direktør i Lundin Norway fra april 2015. Rosenberg WorleyParsons har derfor utnevnt Narvestad som ny administrerende direktør med umiddelbar effekt.

Les mer: Torstein Sannes går av med pensjon

Narvestad har gjennom de siste 20 årene hatt ledende posisjoner i Kværner, Bjørge, Anzett, Eni Norge og kommer til Rosenberg WorleyParsons AS fra stilling som Senior Vice President for Wind, Oil & Gas divisjonen i Semco Maritime (DK). Narvestad har tidligere jobbet 17 år i Rosenberg.

– Rosenberg har gjennom de siste årene hatt en flott utvikling og fremstår i dag som et troverdig alternativ innenfor EPCI markedet til olje og gass industrien. Det er med glede og ydmykhet jeg tar fatt på denne oppgaven, der jeg sammen med resten av organisasjonen vil jobbe for en ytterligere styrking av selskapet og kontinuerlig vekst i aktiviteten, sier påtroppende direktør Jan T. Narvestad.

Regiondirektør for WorleyParsons i Europa, Midt-Østen og Nord-Afrika, Chris Ashton, er trygg på at Rosenberg WorleyParsons er i de beste hender.

– Jans utstrakte ekspertise i prosjektgjennomføring og hans solide erfaring fra toppledernivå er et sterkt bidrag til den videre utviklingen av Rosenberg WorleyParsons. Med sin sterke posisjon i regionen og unike kapasitet vil Rosenberg med Jan ved roret være rustet for flere store oppgaver og kontinuerlig vekst, sier Ashton.

Rosenberg WorleyParsons leverer komplette løsninger innen EPCI-prosjekter (engineering, procurement, construction, installation). Engineering og fabrikasjon skjer på en og samme lokasjon i Stavanger, og selskapet har mer enn 600 ansatte.

WorleyParsons AS er av verdens ledende leverandører av tjenester til energisektoren og til avansert prosessindustri. Selskapet har hovedkontor i Australia, og har 35.600 ansatte fordelt på 156 lokaliteter i 46 land. WorleyParsons AS tilbyr tjenester gjennom tre forskjellige hovedmarkeder: Olje og gass, mineraler, metaller og kjemikaler, og infrastruktur.

Forrige artikkelHMS-utfordringer i nordområdene – Klimatiske forhold og kommunikajson
Neste artikkelHMS-utfordringer i nordområdene – Risikostyring og design

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR