Styret i TTS Group har ansatt Toril Eidesvik som ny konsernsjef.

Hun er ansatt med virkning fra 24. april 2016, og etterfølger Björn Andersson (69) og fratrer samtidig som styremedlem i selskapet.

Toril Eidesvik har tidligere vært CEO i Green Reefers ASA og EMS Seven Seas ASA. Hun har vært styremedlem i TTS Group ASA siden 2013, og har lang styreerfaring fra flere rederier og offshoreselskaper. Eidesvik er cand. jur. fra Universitetet i Oslo og har praktisert som advokat.

Toril Eidesvik. (Foto: TTS)
Toril Eidesvik. (Foto: TTS)

Björn Andersson har vært CEO i TTS Group ASA siden november 2013. Han skal fortsatt arbeide for TTS, blant annet med fokus på utvikling av virksomhetene i Asia.

– Styret i TTS Group ASA er glade for at Toril Eidesvik har akseptert tilbudet om å bli konsernsjef, og ser frem til et godt samarbeid med henne. Vi er trygge på at Eidesvik vil bidra til å videreutvikle TTS til å bli en enda sterkere leverandør av utstyr til den maritime industrien globalt, sier styreleder Trym Skeie.

– Samtidig uttrykker vi vår takknemlighet til Björn Andersson for hans bidrag til utviklingen og implementeringen av en ny strategi for TTS Group ASA. Denne har gitt TTS en ny konsernstruktur og ført til forbedringer i vår operasjonelle drift, sier Skeie.

Forrige artikkelDødsulykke på «Deep Energy»
Neste artikkelSubsea 7 med UK-kontrakt

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR