Klaus-Anders Nysteen vil med umiddelbar virkning tiltre som ny konsernsjef i Lindorff Group, melder selskapet i dag.

Nysteen kommer til Lindorff fra stillingen som administrerende direktør i Entra, men har også vært administrerende direktør i Storebrand Bank og CFO (chief financial officer) i Statoil Fuel & Retail.

Entra melder i dag at Nysteen har meddelt styret at han vil fratre sin stilling, og ”slutter etter eget ønske for å tiltre stillingen som konsernsjef i Lindorff Group.” Selskapet sier videre at ”Nysteen har gjort en meget god jobb med å forberede og gjennomføre privatisering og børsnotering av Entra og styret takker ham for solid innsats i de to årene han har vært administrerende direktør i selskapet.

– Styret ønsker Klaus-Anders Nysteen lykke til med nye utfordringer, sier Siri Hatlen, styreleder i Entra.

Entra -styret har vedtatt å konstituere CFO Arve Regland i stillingen som administrerende direktør med virkning fra mandag 2. februar, og starter jakten på Nysteens permanente erstatning umiddelbart. Nysteen vil stå til disposisjon for selskapet ut februar.

 

 

Forrige artikkelKvitter seg med tapsprosjekt
Neste artikkelKonsulentselskap ansetter Apply-direktør

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR