NorSea Group har utnevnt Kim Christensen som administrerende direktør for sitt nyopprettede selskap i Storbritannia.,Christensen blir leder for datterselskapet NorSea Group (UK) Ltd., som skal styrke konsernets forretningsaktivitet i Storbritannia. Videre skal NorSea Group i nærmeste fremtid også åpne sitt første britiske kontor, nærmere bestemt i Aberdeen, melder selskapet.

Beslutningen er en følge av den nylige kontraktinngåelsen mellom NorSea Group og Scrabster Harbour Trust i Caithness og inngåelsen av et strategisk samarbeid med det lokale logistikkfirmaet Hugh Simpson (Contractors) Ltd. for å utvikle Skottlands nordligste havn til en komplett forsyningsbase for olje- og gassindustrien.

Ifølge meldingen vil Christensen i første omgang fokusere på en opptrapping av samarbeidet med Scrabster, samt etableringen av en foreslått base for operatørene i den nordlige delen av Nordsjøen og ved Shetland. Videre skal han identifisere nye forretningsmuligheter på den britiske kontinentalsokkelen, med vekt på Nord- og Nordøst-Skottland, Orknøyene og Shetland.

– NorSea Group (UK) Ltd. forventer å utvide virksomheten i Skottland ved etablering i flere strategiske havner i løpet av de to neste årene. Mange av de norske selskapene vi arbeider sammen med, har allerede forbindelser med selskaper som driver virksomhet i den britiske delen av Nordsjøen, så utgangspunktet er bra, sier Knut Magne Johannessen, direktør for internasjonale operasjoner og prosjektoperasjoner i NorSea Group.

Christensen er opprinnelig dansk, men har bodd i Storbritannia i 21 år, og har mer enn 20 års erfaring innenfor kystbaser og logistikk. Før han startet i NorSea Group 1. august, var han administrerende direktør for Danbor Ltds Aberdeen-baserte forretningsvirksomhet i Storbritannia. Han har også tidligere vært administrerende direktør for Jutlandia A/S Esbjergs kystbaseanlegg, og administrerende direktør for Blue Water Shipping UK.

Forrige artikkelAGR Enhanced Drilling utvider BP-kontrakt
Neste artikkel”Svært lovende» i Karahavet

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR