Får ansvar for tildelinger i forhåndsdefinerte områder.,Oljedirektoratet (OD) melder i dag at Stig-Morten Knutsen har tiltrådt som leder for ODs Harstad-kontor.

Knutsen vil inngå i ledergruppen til letedirektør Sissel Eriksen, og får blant annet ansvar for de årlige tildelingene i forhåndsdefinerte områdene (TFO). Han er utdannet geolog, i tillegg til en bachelorgrad i psykologi. Før han begynte i OD, hadde han lederstillinger ved forskningsinstitusjonene Roald Amundsen Petroleum Research og ARCEx i Tromsø.

Den nye harstadsjefen har nesten 25 års fartstid fra Hydro, og fullførte både master- og doktorgrad mens han var ansatt der.

Etter noen år som konsulent, ble han ansatt som letesjef i Grønlands statsoljeselskap Nunaoil. I løpet av de tre-fire årene han var der, ble det boret åtte letebrønner. Grønland har en svært stor sokkel hvor det til nå er boret 14 letebrønner. Det er ikke gjort kommersielle funn, men enorme områder er ennå ikke kartlagt.

Forrige artikkelNy avtale sikrer oljevernopplæring i mørket
Neste artikkelPetromagasinet Utgave 3. 2014

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR