David Loughman overtar som Shells øverste leder i Norge.

– Norge er et vekstområde
for Shell, sier David Loughman

Loughman tar over etter Johan Nic. Vold som går av med pensjon i slutten av mai, og fortsetter samtidig i sin eksisterende rolle som Vice President New Business Development i Exploration and Production Europe, ifølge en pressemelding.

Loughman er utdannet geolog i Oxford og Birmingham og er britisk statsborger. Han har arbeidet for Shell siden 1982. Han var også Shells øverste leder i Norge i perioden mai 1998 til oktober 2000.

– Norge er et vekstområde for Shell. Til høsten overtar vi operatøransvaret for Ormen Lange, og vi satser offensivt på leting utenfor Midt-Norge. Shell har evne til å løfte store prosjekter og vi har teknologi- og miljøkompetanse i verdensklasse. Vi ser betydelige muligheter her og vil gjerne bidra til videreutvikling av norsk sokkel. Samtidig har Shells nedstrømsvirksomhet et veldig godt fotfeste i Norge, noe som gir oss et godt utgangspunkt for videre vekst, sier Loughman i en kommentar.

Forrige artikkelTo nye operatører på sokkelen
Neste artikkelFår ikke restarte svensk atomreaktor

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR