Yngve Thuen er ansatt som ny administrerende direktør for Bergen Group Hanøytangen.

Thuen har vært økonomidirektør ved riggverftet på Askøy siden februar 2011, og overtar nå lederjobben etter Stig Trygve Andersen. Lederskiftet vil skje i løpet av første kvartal.

Bergen Group Hanøytangen er et heleid selskap av Bergen Group, og inngår i det børsnoterte konsernet sin offshoredivisjon.

Divisjonsdirektør Kristin Færøvik i Bergen Group Offshore beklager at nåværende administrerende direktør Stig Trygve Andersen har bestemt seg for å takke ja til ny lederjobb utenfor konsernet. Samtidig er hun veldig godt fornøyd med at Yngve Thuen nå overtar ansvaret for den videre veksten til Bergen Group Hanøytangen.

– Hanøytangen har de siste årene etablert seg som et attraktivt offshoreverft i et meget spennende riggmarked. Vi har store forventninger til aktiviteten i årene som kommer, og er glad for at vi kan fortsette den positive utviklingen med en ny administrerende direktør som allerede har god kjennskap til både organisasjon og marked, sier Færøvik.

Yngve Thuen er utdannet siviløkonom fra BI med spesialisering innenfor internasjonal bedriftsledelse og markedsføring.

Thuen har ledererfaring fra ulike bransjer og finansinstitusjoner. Da Thuen ble hentet inn som økonomidirektør ved Bergen Group Hanøytangen, kom han fra en lederjobb i konsulent- og revisjonsselskapet KPMG. Før det har han blant annet vært senior manager i Deloitte, økonomidirektør i COOP Hordaland og assisterende direktør i Bergensavisen.

Forrige artikkelNorske letekostnader ”under snitt”
Neste artikkelIkke kommet nærmere Linnorm-beslutning

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR