PSW Group tildelt rammeavtale med Faroe Petroleum
Pressemelding
18. oktober 2018
PSW Group tildelt rammeavtale med Faroe Petroleum
Pressemelding
18. oktober 2018

PSW Group har blitt tildelt en rammeavtale for Capping Stack og relaterte tjenester med Faroe Petroleum på norsk sektor. Avtalen har en varighet på 3 år.

Under den nye avtalen vil PSW Group være ansvarlig for å levere Capping Stack modulen, relatert brønnkontrollutstyr og beredskapstjenester i Norge.

Avtalen kan brukes på alle lisenser der Faroe er operatør.

– Vi er veldig glad for å bli tildelt denne kontrakten. Det viser igjen at våre Capping Stack tjenester som er spesialtilpasset de tøffe forholdene her i nord, er et foretrukket valg. Vi er stolte av å bidra til sikkerheten og beredskapsresponsen i olje- og gassindustrien, sier Oddbjørn Haukøy, administrerende direktør i PSW Group.

Den Artiske Capping Stack modulen er primært lokalisert og vedlikeholdt på PSW Group sitt anlegg på Mongstad, og er operasjonelt klar døgnet rundt hele året. Med denne strategiske lokasjonen nær en av Europas største offshore-forsyningsbaser, kan modulen være klar på kai innen 24 timer etter varsel, og nå de fleste offshore-felt på norsk sokkel innen 1-5 seiledager.

PSW Group utvider nå porteføljen og ønsker å etablere en internasjonal tilstedeværelse; en ny Capping Stack modul er under utvikling, og det er planer for en tredje.

– Med økt interesse fra globale operatører, er det et tydelig krav til flere moduler for å betjene internasjonale markeder. En tilstedeværelse- og tjenesteportefølje på strategiske internasjonale lokasjoner gjør det mulig for oss å dekke store deler av offshore-felt verden over, noe som gjør oss til en av de ledende leverandørene i dette segmentet.