– Teknologi er nøkkelen til en mer robust industri
Redaksjon
2. oktober 2015
(Illustrasjonsfoto: Shutterstock)
– Teknologi er nøkkelen til en mer robust industri
Redaksjon
2. oktober 2015

ONS vil fremsnakke ny teknologi under ONS 2016.

Nysatsingen, som har navnet «Technical Sessions», blir en integrert del av programmet, ifølge leder for den tekniske komiteen i ONS, og Asset Manager hos Petoro, Line Geheb.

– Smart bruk av teknologi er nøkkelen til å gjøre vår industri mer robust i en verden med lave oljepriser, høye kostnader og klimaendringer. ONS Technical Sessions speiler ONS sin ambisjon om å bringe frem tekniske løsninger på de utfordringene bransjen står overfor i dag, sier Geheb i en pressemelding.

Les også: Shell-sjef Ben van Beurden til ONS 2016

Plukker temaer fra hele verdikjeden

– Operatører og leverandører er like viktig i identifisering av teknologigap og utvikling av tekniske løsninger. Under «Technical Sessions» vil vi møte utfordringene fra eiernes perspektiv, etterfulgt av presentasjoner av mulige løsninger, sier Geheb.

Komiteen, som består av et bredt spekter av teknologieksperter og erfarne personer fra operatør-, leverandør- og forskningsorganisasjoner, vil plukke temaer fra hele verdikjeden: Fra reservoar til prosessering, og fra leting til avvikling.

– ONS Technical Sessions vil gjøre det enda mer attraktivt å besøke ONS som en arena som gir de siste nyhetene i teknologiutviklingen, samt mer dyptgående forståelse av mulige løsninger på viktige tekniske utfordringer, avslutter Geheb.

Les også: Aker Solutions: – Økt oljeutvinning med CO2 kan bli en realitet