Wood vinner to Equinor-jobber
Redaksjon
24. juni 2019
Foto: Equinor
Wood vinner to Equinor-jobber
Redaksjon
24. juni 2019

Wood har blitt tildelt to nye Equinor-kontrakter for offshore og landbasert anlegg i Norge.

I den første av de to nye kontraktene skal Wood levere en FEED (front-end engineering design) for modifikasjoner på Grane-plattformen. Arbeidsomfanget på denne FEED-en omfatter alle nødvendige topside-modifikasjoner for å forberede en subsea tie-back for GRAND-prosjektet (Grane Area Northern Development).

Kontrakten ble tildelt etter utført konseptstudie for GRAND. Kontrakten inkluderer også en opsjon på EPCI-fasen (engineering, procurement, construction & installation).

Den andre nye kontrakten gjelder Kollsnes MEG Upgrade-prosjektet (KMU Project) hvor Equinor er Teknisk Tjeneste Leverandør (TSP) på vegne av Gassco, hvor Wood skal gjøre en FEED for modifikasjoner på Kollsnes prosessanlegg i Øygarden, vest for Bergen. Oppdraget vil bli levert av Woods personell i Norge i samarbeid med Woods ingeniører i Storbritannia.

Det tildelte arbeidet på Kollsnes prosessanlegg styrker Woods portefølje på landbasert sektor i Norge som også inneholder oppgraderingen av naftahydrogenbehandling og lagringssystemer ved Equinors raffineri på Mongstad, et oppdrag som utføres under V&M-rammeavtalen.

FEED for Kollsnes prosessanlegg vil bli levert tidlig i 2020, mens FEED for GRAND skal være ferdig i desember 2019.