Skal veilede ansatte i oljebransjen gjennom det omfattende regelverket som en må ta hensyn til når prosjekter skal utvikles og bygges ut på norsk sokkel.,Dette er et digitalt verktøy som nå kan tas i bruk på tvers i bransjen for å gjøre arbeidsprosessene enklere og mer effektive. Det skriver norsk olje og gass.

Det utvikles både digitale og fysiske verktøy for bransjen som vil bidra til å gjøre norsk sokkel mer konkurransedyktig i fremtiden. Dette nye verktøyet har blitt utarbeidet av en arbeidsgruppe med en rekke av landets fremste jurister innen olje og gass.

Dette skriver Norsk olje og gass om verktøyet:

Nyskapende og innovativt
Det har aldri vært laget et slikt verktøy som gjør at alle selskaper, store som små, effektivt kan følge opp det omfattende norske regelverket i alle faser av en utbygging. Det er laget som en klikk-inn guide via nettet som gjør alle kilder og krav tilgjengelige.

Raskere prosesser
Som følge av «alt-på-en-plass» filosofien til denne typen digitale verktøy er det forventet at prosesser, planlegging og oppfølgning kan gå raskere. Det vil i seg selv spare tid og penger for brukerne av systemet. Systemet er således et godt verktøy for fremtidige prosjekter på norsk sokkel.

Vil spare store summer over tid
Det er ikke tvil om at dette er et verktøy som vil spare store summer over tid. Det blir mer effektive arbeidsprosesser, behov for færre timer som igjen vil kunne frigjøre personalressurser til annet arbeid.

Fullt ut digitalisert ikke et ark!
Nytt er også at denne type verktøy blir fullt ut digitalisert. Det i seg selv gir mye større fleksibilitet og sparer kostnader. For de bedriftene som er medlemmer hos Norsk olje og gass vil dette være et verktøy som er gratis å bruke.

Tilpasningsdyktig for forandringer
I dagens situasjon der vi snur alle stener for å få ned kostnader og gjøre sokkelen mer konkurransedyktig er dette et viktig tiltak. Vi vil spare penger, spare tid og redusere feil og mangelfull oppfølgning. Bransjen blir dermed bedre rustet til å møte også nye krav og endringer i lover og forskrifter fordi slike endringer kan implementeres raskt i dette verktøyet.

Dette verktøyet er lansert i dag og kjøres som pilot nå, og vil være i full drift rett over nyttår.

Forrige artikkelNoreco holder ekstraordinær generalforsamling
Neste artikkelGoliat-overskridelse doblet fra i fjor

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR