Som et ledd i Ocean Installers globale vekststrategi har selskapet etablert seg i Perth, Australia for å møte kundeetterspørselen etter subsea konstruksjonstjenester.,- Dette er starten på vår etablering i enda en lovende region, i tråd med Ocean Installers vekststrategi. Asia- og Oceaniaregionen representerer betydelige muligheter i årene fremover, sier administrerende direktør Steinar Riise i Ocean Installer.

Ocean Installer har nylig ansatt Bijan K. Mahapatra til å lede kontoret i Australia. Mahapatra har mer enn 30 års erfaring innenfor offshore subseabransjen og har hatt en rekke ledende stillinger innenfor selskaper som McDermott, Bouygues Offshore, Clough Offshore, Riise Underwater Engineering og mer nylig SapuraKencana.

– Med Ocean Installers erfaring og Mahapatras lokale kunnskap og nettverk, er vi godt posisjonert for å utvide våre operasjoner og forretningsmuligheter i regionen, sier Riise.

Forrige artikkelEMGS bekrefter tildeling av kontrakt
Neste artikkelBilfinger trekker oppsigelser

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR