Dykkeroppdrag på britisk sokkel., Fairfield Energy Limited har tildelt Ocean Installer en kontrakt for luftdykking og vedlikeholdsarbeid på Dunlinfeltet i britisk del av Nordsjøen.

Arbeidet omfatter luftdykkingstjenester på Dunlin Alpha-plattformen på 10 meters dybde og dekker installasjon av klamper og anoder, samt enklere konstruksjons-, inspeksjons- og reparasjonsoppgaver.

Prosjektet skal ledes fra Ocean Installers Aberdeenkontor. Landbaserte forberedelser starter opp umiddelbart mens arbeidet offshore begynner i juni i år. Ocean Installer skal benytte skipet «Grand Canyon», som er spesialdesignet for å utføre offshore konstruksjon-, ROV- og surveyoppgaver. Båten er på korttidsleie fra Canyon Offshore, den marine delen av Helix Energy Solutions.

– Vi er svært fornøyde med å ha blitt tildelt vår første kontrakt fra Fairfield Energy Limited, og dette er også vårt første dykkeoppdrag. Vi kommer til å jobbe tett med operatøren så vel som Canyon Offshore for å sikre at jobben utføres på en sikker måte innenfor tidsrammen som er satt, sier Martin Sisley, daglig leder i Ocean Installer UK i en melding.

Dunlinfeltet er en del av Dunlin feltklynge, som består av Dunlin, Dunlin SW, Osprey og Merlin. Klyngen ligger i blokkene 211/18, 211/23 og 211/24 på britisk sokkel, omtrent 500km nord/nordøst for Aberdeen, i den østre delen av Shetland-bassenget.

Forrige artikkelGår for nummer tre på Hoop
Neste artikkelKompressorlab skal styrke norsk gasseksport

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR