IKT-Norge er positive til de rødgrønne partienes Soria Moria-erklæring. Interesseorganisasjonen er glad for signalene om at det skal satses på bredbånd og på internett i det offentlige., NTB

IKT-Norge mener nye regjeringen viser en klar vilje til at moderniseringsprosessen i offentlig sektor skal fortsette. Organisasjonen synes det er positivt at internett og digitale løsninger nevnes eksplisitt som et redskap for å oppnå bedre service og mindre skjemavelde i det offentlige.

Blant annet er organisasjonen svært fornøyd med at hjemme-PC ordningen ser ut til å videreføres, og mener den betyr mye for utbredelsen av IT-utstyr og at den er med på å fjerne digitale klasseskiller.

IKT-Norge mener målet om at alle lærere og elever skal ha tilgang til PC og bredbånd er viktig. Organisasjonen er også glad for at de rødgrønne vil øke ambisjonsnivået for bredbåndsutbygging.

Når det gjelder arbeidslivet generelt, håper IKT-Norge at regjeringen «viser fleksibilitet og har forståelse for at de nye kunnskapsnæringene har andre behov enn den gamle tradisjonelle industrien». (©NTB)

Forrige artikkelKristin Halvorsen blir ny finansminister
Neste artikkelIngen skadd i brannen på Åsgard B

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR