Alliansen ledes av Omega AS, og består av Brunel Energy, Ocean Maxwell, North Q-HSE, ServGroup, WellPartner Consulting, Endswell, Proactima, Pride, Human Factor Solutions, WSP, PDS Protek og Westcon Yards. Dette melder selskapet i dag.

Alliansen skal til sammen dekke multi-tekniske og prosjektadministrative fagområder på Statoils prosjekter i Norge og internasjonale prosjekter som ledes fra Norge.

Spesialistleverandører innenfor HMS, kvalitet og risiko er Pride, Proactima og Human Factor Solutions. Boring og brønn dekkes av Ocean Maxwell, WellPartner Consulting, Endswell, ServGroup og North Q-HSE. Spesialister på tekniske disipliner er WSP, PDS Protek og Westcon Yards. Omega og Brunel Energy dekker samtlige områder.

Les også: Omega tildelt rammeavtale av Lundin – Petro.no

Avtalen trer i kraft 1. juni 2016 og har en tidsramme på fire år, inntil åtte år med opsjoner.

Målet med Alliansen er å tilby Statoil et bredt spekter av kompetanse gjennom en og samme rammeavtale, og dermed bidra til forenkling og stordriftsfordeler, sier daglig leder i Omega AS, Petter Aalvik.

– Selskapene i Alliansen er ledende aktører med ekspertise og lang erfaring fra olje og energi-bransjen. Sammen skal vi levere konsulenter med høy kompetanse innen alle fagfelt. Vi er stolte av at Statoil har valgt å tildele oss denne avtalen, sier Aalvik.

Nyhetsbrev fra Petro.no

Forrige artikkelDNV GL skal verifisere Johan Sverdrup
Neste artikkelNye kutt for National Oilwell Varco

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR