Pandion Energy er blitt prekvalifisert som rettighetshaver på norsk sokkel og har samtidig mottatt myndighetsgodkjennelse for å overta Tullow Oil Norge AS’ utvinningstillatelser, inklusive en 20% andel i Cara-funnet, som trolig knyttes til Gjøa.

– Prekvalifiseringen av Pandion Energy og endelig gjennomføring av transaksjonen med Tullow Oil Norge AS er en viktig milepæl som demonstrerer kvaliteten på både team og operasjonell plattform. Siden selskapet ble etablert i november i fjor, har vi jobbet frem en rekke attraktive investeringsmuligheter innen alt fra leteprospekt til utbyggingsprosjekt. Med alle nødvendige myndighetsgodkjennelser på plass er vi nå klare til å videreutvikle porteføljen gjennom kjøp og deltagelse i lisensrunder, sier Jan Christian Ellefsen, CEO i Pandion Energy, ifølge en pressemelding.

Pandion Energy ble etablert i november 2016 og er et privateid olje- og gasselskap som satser på leting og utvikling av olje- og gassressurser på norsk sokkel.

Pandion Energy teamet kan vise til flere tekniske, kommersielle og finansielle suksesser etter nesten 10 år sammen i Tullow Oil Norge AS og, før det, Spring Energy. Selskapet har hovedkontor i Oslo og er finansiert av Kerogen Capital, et internasjonalt forvaltningsselskap som har spesialisert seg på investeringer i vekstselskaper innen olje og gass.

Forrige artikkel– Martin Linge utsettes, men kommer til Norge i desember
Neste artikkelShell får fjerne beredskapsfartøy på Knarr

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR