Investeringsbeslutning er planlagt å bli gjort tidlig i første kvartal 2015, og produksjonen ventet å starte i fjerde kvartal 2016.,Panoro Energy har fått Direction Général de Hydrocarbures (DGH) godkjenning av utvikling og produksjonsplan (FDP) for Ruche, som inkluderer Ruche A (formelt Ruche), Ruche B (Tortue), Ruche C (Moubenga) og Ruche D (Walt Whitman)-funnene offshore Gabon i det vestlige Sentral-Afrika.

FDP er basert på en sentralt beliggende FPSO med undersjøiske brønner knyttet opp fra hver av disse funnene.

Front End Engineering Design (FEED)-studier er allerede i gang, og når det er fullført vil en endelig investeringsbeslutning vil bli tatt av Dussafu-partnere. Investeringsbeslutning er planlagt å bli gjort tidlig i første kvartal 2015, og basert på prosjektplanen, er produksjonen ventet å starte i fjerde kvartal 2016.

– FDP godkjenningen av DGH er en viktig milepæl for utvikling av Ruche. Panoro ser frem til å fortsette å jobbe sammen med vår partner Harvest (operatør) og Gabonese departementet for å komme videre med utviklingen av disse oppdagelsene, og for ytterligere å åpne det betydelige pre-salt letepotensial innenfor Dussafu-lisensen, skriver selskapet i en melding.

Panoro Energy har en eierandel på 33,33 prosent i Dussafu Marin tillatelsen, som er operert av Harvest-Dussafu B.V., et datterselskap av Harvest Natural Resources, Inc.

Forrige artikkelNy avtale sikrer oljevernopplæring i mørket
Neste artikkelPetromagasinet Utgave 3. 2014

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR