Har fått ferdigbehandlede seismiske data fra Dussafu-blokken offshore Gabon.,Panoro Energy ASA har nå fått de ferdigbehandlede seismiske data fra en undersøkelse fra 2013. De seismiske dataene ble samlet inn i Dussafu-tillatelsen i Gabon i fjerde kvartal 2013, og dekker et areal på 1.260 km2.

De seismiske dataene vil nå gjøre det mulig for Panoro og operatøren å sluttføre sin geologiske tolkning.

En rekke av prospektene ligger innenfor Exclusive Exploitation-området (EEA), som ble tildelt Dussafu joint venture-partnerne i juli 2014, og ligger i relativt grunna vanndyp på rundt 120 meter. Her har Dussafu JV leterettigheter for en periode på opp til 20 år.

– Jeg er glad for å rapportere at vi nå har mottatt den nye 3D-seismikken. Dette er et stort skritt fremover mot å åpne opp det store letepotensialet i utkanten av Dussafu-lisensen, sier COO i Panoro, Nishant Dighe.

– Vi er veldig begeistret for det vi har sett til dags dato, og ser frem til å sluttføre vår tolkning av dataene.

Panoro Energy har en 33,33 prosent eierandel i Dussafu Marin-tillatelsen offshore Gabon. Tillatelsen er operert av Harvest-Dussafu, BV.

Forrige artikkelOdfjell dropper oppsigelser
Neste artikkelUtvider charteravtale for «EM Leader»

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR