Petro.no er medarrangør av Operatørkonferansen i Stavanger 15. og 16. november.

Som en del av konfranseprogrammet, vil Point Resources ferske direktør Morten Mauritzen bli intervjuet live på scenen av Glenn Stangeland, redaktør i petro.no.

Point Resources´ kjøp av ExxonMobils opererte felt på norsk sokkel ble gjennomført 1. november, og i intervjuet vil Mauritzen snakke om oppkjøpet og selskapets offensive planer på norsk sokkel de neste fem årene.

Investerer 20 milliarder kroner
Point er nå blitt operatør for Balder, Ringhorne og Ringhorne Øst, samt det delvis utviklede Forseti-feltet og Jotun-feltet, som ble stengt ned i 2016.

Med i handelen er også letearealer med flere uutforskede prospekter samt Jotun A-flyteren, ExxxonMobils kontor i Sandnes og de ansatte som har jobbet med ExxonMobils opererte felt i Norge, rundt 300 i tallet.

Point Resources vil med dette øke produksjonen sin til 50.000 fat per dag. Innen 2022 har selskapet planer om å øke denne til 80.000 fat gjennom organisk vekst.

Det nye selskapet har planer om å investere mer enn 20 milliarder kroner på norsk sokkel i løpet av de neste fem årene.

Mange utbygginger på gang
Selskapet skal bygge være med og bygge ut Bauge og Pil og Bue mot Njord-plattformen, og er også deleier i Garantiana og Brasse, som begge modnes fram mot mulige utbygginger. I tillegg har de en andel i Snorre 2040.


Operatørkonferansen 15. og 16. november – nå på norsk!
Se program og deltakerliste og meld deg på her!

Forrige artikkelKunne ikke dokumentere at brønnene er plugget godt nok
Neste artikkelFikk reisedekning og 5,50 kroner i tillegg – avslutter gå-sakte-aksjon

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR