Petrolink er tildelt kontrakt av Songa Offshore for å rekruttere 700 ansatte til deres halvt nedsenkbare borerigger.,Songa Offshore eier og opererer 3 halvt nedsenkbare borerigger på norsk kontinental sokkel og vil øke dette antallet til totalt 7 rigger ved å bygge 4 nye Cat D borerigger. Dette medfører igjen et behov for 700 nyansatte, som vil bli fordelt på alle 7 rigger.

Songa Offshore har bestemt seg for å samarbeide med Petrolink om denne rekrutteringsjobben, og selskapene vil jobbe i tett partnerskap. Prosjektet vil vare i en 22 måneders periode.

– Vi er veldig fornøyd med å ha signert denne kontrakten med Songa Offshore, sier Ole Jakob Olsen, avdelingsleder i Petrolink.

– For Petrolink er dette en viktig kontrakt og en utfordring for vårt erfarent rekruterings personell.

Petrolink er et norsk serviceselskap innen olje & gass, petrokjemi og energi med hovedkontor på Forus. Selskapet ble etablert i 1990 og beskjeftiger i dag ca. 200 personer. Petrolink har kompetanse og erfaring fra planlegging, utbygging og drift av offshore- og landbaserte produksjons- og behandlingsanlegg. Selskapet tilbyr et spekter av tjenester til industrien i Norge og internasjonalt ved å assistere kunder innen driftsforberedelser, drift og ingeniøraktiviteter.

Forrige artikkelROV-drift på havbunnen
Neste artikkelLeverer kran til Sør-Korea og Kina

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR