Har inngått en avtale for Polarcus do Brasil, og forbereder selskapets første seismiske operasjoner i Brasil.,Polarcus har inngått en ny representasjonsavtale effektiv fra 1. september 2014 for forvaltningen av Polarcus do Brasil i Rio de Janeiro.

Polarcus er nå representert ved Sinergeo, som ligger på Av. Rio Branco i Central Rio, og styrker selskapets tilstedeværelse ytterligere i det brasilianske markedet.

Marcelo Fonseca og Marcos Gallotti er lagt til selskapets ledergruppe, med ansvar for innenlandsk markedsføring, logistikk og teknisk støtte, og bringer erfaring og kunnskap om det lokale letemarkedet til Polarcus ettersom selskapet utvider sin virksomhet i Brasil.

Fonseca har mange års internasjonal erfaring innen ledelse, og har tidligere vært Chief Financial Officer for multinasjonale selskaper i Brasil og i utlandet før etableringen av Sinergeo, for å gi kommersielle og juridiske representasjon for olje- og gassindustrien i Brasil.

Gallotti er en geofysiker med over 25 års erfaring i olje- og gassindustrien, og 22 av disse for Petrobras. Han har kunnskap om seismisk datainnsamling, databehandling og tolkning, og er kjent med alt av dagens teknologi, og spesielt kravene til leting utenfor kysten av Brasil.

Ifølge selskapet styrkes Polarcus tilstedeværelse i Brasil i forkant av selskapets første seismiske operasjoner.

Forrige artikkelSvenska Petroleum Exploration er prekvalifisert
Neste artikkelLeverer mud-retur system til Shell

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR