Statoil har fått Petroleumstilsynets (Ptils) samtykke til bruk av «Scarabeo 5» til vedlikehold av produksjonsbrønn på Snorre-feltet.

Snorre er et oljefelt som ligger i Tampenområdet i Nordsjøen, om lag 150 kilometer vest for Florø.

Feltet er bygget ut med to flytende integrerte innretninger, Snorre A og B, samt en undervannsbrønnramme knyttet til Snorre A. Produksjonen på Snorre startet i 1992.

Statoil har fått samtykke fra Ptil til å bruke den flyttbare boreinnretningen «Scarabeo 5» til vedlikehold av brønn 34/7-A8 HT. Brønnen har vært stengt en stund, og formålet med aktiviteten er å gjøre utbedringer i brønnen med sikte på å sette den i produksjon igjen.

Havdypet på stedet er 335 meter. Aktiviteten er planlagt å starte tidligst i begynnelsen av august, og skal vare i 22 dager.

«Scarabeo 5» er en halvt nedsenkbar boreinnretning, bygget ved Fincantieri i Genova i 1990. Den er registrert på Bahamas og har klasse i Rina/ABS. Riggen fikk samsvarsuttalelse (SUT) fra Ptil i mai 2003.

Forrige artikkel«Songa Delta» skal plugge Tune-brønn
Neste artikkelValutasmell for Lundin

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR