Reflex Marine har valgt seg ut EnerMech som partner for sitt nye servicekontor i Norge.

PARTNERE: Norske EnerMech har blitt servicepartner for
Reflex Marines Frog og Toro-løsninger for personell-
transport. Her er Svein Egil Ottesen, prosjektingeniør, og
Dag Jordal, inspektør, fra EnerMech AS med en FROG-3
Personnel Carrier (Foto: Reflex)

Reflex Marine, leverandør av de populære mannskapstransportløsningene FROG og Toro, har valgt seg stavangerbaserte EnerMech som servicepartner i Norge.

EnerMerch har blitt valgt som vert for Reflex Marines Akkrediterte Servicesenter (ASC) på bakgrunn av sin «overlegne kompetanse og profesjonelle tilnærming», melder Reflex, og legger til at det hele er et ledd i deres satsing på internasjonal standardisering av utstyr, leveranser og serviceavtaler.

Reflex har fra før etablert ASC-er i Emiratene, Canada og Kaspia, og flere er på vei, deriblant i Singapore, USA og Brasil.

Selskapets FROG og Toro-løsninger har blitt godt mottatt i Norge, og regnes som en sikker måte å overføre personell mellom installasjoner og skip. Reflex Marine sier det helt klart vil komme deres kunder til gode å ha en norsk kontakt å forholde seg til:

– Når en kunde ønsker å få sin FROG eller Toro inspisert eller servicebehandlet, eller ønsker en oppgradering, kan de nå henvende seg til en lokal ekspert på kraner og løfting med en klar forståelse for lokale gjeldende regler og lover. Det vil gjøre det lettere å inngå rammeavtaler, treningskurs og få tak i reservedeler, sier Reflex Marines forretningssjef for Europa, Robin Proctor, i en kommentar.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR