Det rådgivende ingeniør- og entreprenørselskapet tildeles to studier på Njord for oppkobling av Subsea satellittene Pil og Bue (VNG) og Snilehorn (Statoil).

Arbeidet omfatter nødvendige modifikasjoner på eksisterende prosessanlegg på Njord A. Prosjektet utføres i Trondheim og vil sysselsette 35 personer frem til sommeren.

Les også: Reinertsen har permittert halvparten

– Det er alltid hyggelig å få tillit av Statoil i form av nye oppdrag. Statoil er vår største kunde og oppdrag som dette er i bunn og grunn vårt melk og brød. Først og fremst er likevel dette en anerkjennelse til de dyktige menneskene som i sum utgjør Reinertsen, sier administrerende direktør Torkild Reinertsen.

Pil og Bue-funnene ligger på 324 meters vanndyp ca. 40 km fra Njord, mens Snilehornfunnet ligger på Halten/Dønna-terassen ca. 16 km fra Njord. Begge studiene forutsetter et subsea produksjonsanlegg koblet til prosessanlegget på Njord A. Studien for Pil og Bue er en mulighetsstudie (klasse B) mens studien for Snilehorn er en konseptstudie (klasse C).

Forrige artikkelOffshore-elektrikere mister jobben
Neste artikkelSeismikkmygg trosser et vanskelig marked

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR