AF Gruppen leverte sitt beste andre kvartal og første halvår noensinne.

Selskapet har en vekst i andre kvartal på 8,2 prosent.

AF Gruppen hadde en omsetning i andre kvartal på 2.709 (2.503) MNOK og et resultat før skatt på 129 (118) MNOK. Resultatmarginen var 4,8 prosent (4,7 prosent). Omsetningen for første halvår var 5.084 (4.815) MNOK og resultatet var 220 (190) MNOK. Resultatmarginen for første halvår var 4,3 prosent (3,9 prosent).

AF Gruppen er den største aktøren i Nordsjøen innen fjerning, riving og gjenvinning av offshoreinstallasjoner. Selskapet utfører nybygg, modifikasjoner og vedlikeholdsarbeid innen HVAC, kraner, moduler og riggservice.

– Vår langsiktige satsing på offshore har nå blitt av en slik størrelse at vi ønsker å samle aktivitetene i et eget virksomhetsområde. Ved å samle og synliggjøre vår virksomhet innen offshore ønsker AF Gruppen å fremstå som en tydeligere offshoreaktør overfor kunder, ansatte og samarbeidspartnere, sier konsernsjef i AF Gruppen, Pål Egil Rønn.

Forrige artikkelSvale Nord er spuddet
Neste artikkelHar spuddet Johan Sverdrup-avgrensning

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR