– «Transocean Spitsbergen» ankom tidsnok til første søndag i advent, og holder juletradisjonen ved like, sier riggsjef Malvin Eide i Westcon Yards.

I Ølensvåg blir det ikke ordentlig julestemning uten at en borerigg lyser opp som et juletre ved kaien hos Westcon Yards, ifølge selskapet.

Ankomsten av «Transocean Spitsbergen» før desember sørger for å holde juletradisjonen i hevd også i år. For en drøy uke siden ankom riggen kaien ved Westcon Yards i Ølensvåg.

– Vi hører stadig at riggene ved Westcon er et landemerke folk legger merke til. Dette gjelder særlig i julen der de store riggene lyser opp fjorden og minner om et juletre, sier riggsjef Malvin Eide i Westcon Yards.

– Vi er derfor ekstra glade for at «Transocean Spitsbergen» ankom tidsnok til første søndag i advent, og holder juletradisjonen ved like, sier Eide.

«Transocean Spitsbergen» skal gjennomføre en periodisk klassing, og er en del av rammeavtalen Westcon har med Transocean.

– Gjennom rammeavtalen har vi hatt gleden av å jobbe langsiktig med Transocean, noe vi mener er et godt bevis på vår ledende posisjon innen riggtjenester i Nordsjøen. Avtalen har vært viktig for Westcon, sier Eide.

Forrige artikkelIMF mener oljeprisfallet er godt nytt
Neste artikkelUtøver opsjon for «Safe Scandinavia»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR