Stenger ned Oslo-avdelingen.,Rocksource annonserte i dag at de skal øke drifteffektiviteten i selskapet ved å samlokalisere de tekniske og økonomiske armene i selskapet. Det innebærer at selskapet stenger ned kontorene sine i Haakon VIIs gate i Oslo, og flytter all aktivitet til Bergen.

Får ikke med seg Oslo-avdelingen

Alle stillingene som per i dag er knyttet til Oslo-kontoret blir overført til Bergen, og alle ansatte i Oslo, inkludert finansdirektør Tommy Sundt, ble tilbudt muligheten for å flytte til Bergen. Samtlige takket nei, men blir i selskapet i en overgangsperiode frem til tredje kvartal 2014.

– Jeg har vært i Rocksource siden oppstarten av selskapet i 2004, og har hatt mange spennende år sammen med svært dyktige og hardtarbeidende kolleger. Som følge av avgjørelsen om å samle alle operasjoner i Bergen, har jeg nå valgt å forfølge nye muligheter utenfor Rocksource. Jeg ønsker kollegene mine og selskapet alt det beste i fremtiden, og vil samtidig takke kollegene mine i finansavdelingen for den betydelige innsatsen de har levert gjennom alle disse årene, sier finansdirektør Tommy Sundt.

– Styret mener at Rocksource sin virksomhet vil styrkes ved å samle de økonomiske og kommersielle operasjonene med de tekniske funksjonene vi har i Bergen. For det første vil det føre til sterkere samarbeid og dermed økt effektivitet, og for det andre vil det føre til reduserte generelle og administrative utgifter når overgagngen er fullført. Styret setter dypt pris på bidraget fra Oslo-teamet i utviklingen av Rocksource, og jeg er glad for at vi har blitt enige om en løsning der Oslo-teamet igjen viser sin profesjonalitet ved å støtte selskapet i overgangsperioden, sier styreleder Ole Wiborg i en melding.

Forrige artikkelEnerMech med Goliat-kontrakt
Neste artikkelUetiske selskaper utelukket fra SPU

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR