Rolls-Royce har fått Petrobras-kontrakter til en potensiell verdi av 3,8 milliarder kroner.

Selskapet skal levere 32 gassturbinanlegg av typen RB211 , inkludert enheter for spillvarmegjenvinning for å dekke kraftbehovet til åtte Floating Production Storage and Offloading ( FPSO ) fartøy. FPSOene , som brukes til behandling av hydrokarboner og lagring av olje, vil operere i Lula og Guara feltene i pre-salt-området i Santos Basin utenfor kysten av Brasil.

2013
De nye gassturbinanleggene vil bli levert i grupper på fire, og de første enhetene er planlagt levert i første kvartal 2013. Fire gassturbin generatorsett vil bli installert på hver av de åtte FPSOene . For å sikre at FPSO- fartøyene opererer med topp ytelse, vil Rolls-Royce også gi Petrobras langvarig service, teknisk støtte og opplæring.

– Vi er glade for at Petrobras igjen har valgt Rolls-Royce kraftproduksjonsteknologi for å møte sine olje- og gassproduksjonsmål , sier administrerende direktør Andrew Heath i Rolls-Royce Energy-divisjon .

– Rolls-Royce har levert mye utstyr og tjenester til Brasils energisektor , og vi støtter alle våre kunder i landet med pålitelig, teknologiske løsninger og en sterk lokal tilstedeværelse, sier han.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR