Varighet på opp til sju år.

Ross Offshore AS melder i dag om tildeling av kontrakt med Det norske oljeselskap ASA (Det norske). Kontrakten er på syv år, med tre års fast, og to pluss to år opsjon.

Kontrakten består av planlegging og gjennomføringsarbeid, inkludert total well management, som en del av Det norskes leteprogram i årene som kommer.

Kontrakten innebærer støtte i Det norskes arbeid innen leteboring, og potensielt arbeid i produksjonsboring, intervensjoner og til slutt P&A (Plug & Abandonment). Dette inkluderer også rådgivning på utviklingen av Ivar Aasen -feltet.

En del av kontrakten trer i kraft umiddelbart. Kontrakten vil involvere alle avdelinger i Ross Offshore, inkludert Drilling & Well, Subsea & Intervention, Marine & Logistics og Subsurface.

Ross Offshore vil støtte Det norske med dedikert personell fra kontorene i Stavanger og Bergen, Sandefjord og Oslo. Operasjonene vil bli ledet fra Oslo og Trondheim.

– Ross Offshore er glade og stolte over å være den foretrukne partner av Det norske. Etter mange år med well management-tjenester til Det norske, tror vi at vi er valgt basert på fleksibilitet, forståelse av Det norskes behov og ved å tilby høy kvalitet. Denne kontrakten representerer et nytt steg i det gode forholdet mellom de to selskapene, og vi ser frem til å fortsette å jobbe med en av de mest spennende selskapene på norsk sokkel, sier administrerende direktør i Ross Offshore, Frode Losnedal i en pressemelding.

Forrige artikkelMilepæl for Bøyla
Neste artikkelBorer Alta i juli

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR