Ross offshore er av Det norske oljeselskap ASA (DETNOR) blitt tildelt rammekontrakt for HSEQ konsulenttjenester og personellutleie. Kontrakten har en fast varighet på 4 år. For å møte krav  til kostnadseffektivitet, har Ross Offshore, i tillegg til tradisjonell timeutleie, også tilbudt tjenester fra Ross HSEQ Center. Pressemelding fra Ross Offshore

Kompetanse og erfaring hos våre faste ansatte har gjort oss i stand til å etablere Ross HSEQ Center. Her vil kunden få tilgang til  en produktportefølje som favner behov en Operatør vil ha gjennom planlegging og gjennomføring av leteboring, produksjonsboring samt oppfølging av produksjon. Med denne kontrakten vil Det norske Oljeselskap få stor grad av fleksibilitet og bidra til kontinuitet og ytterligere styrking av Ross HSEQ Center.

Ross Offshore har siden 2008 jobbet tett med Det norske innfor alle B&B disipliner, og med denne kontrakten ser vi frem til å fortsette det gode samarbeidet for å bidra til å skape verdier på norsk sokkel, sier Cathrine Heggen, HSEQ Manager i Ross Offshore.

Nyhetsbrev fra Petro.no

Forrige artikkelEMGS med multiklientsalg i Canada
Neste artikkelKontrakt for «Olympic Athene»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR